Странице

четвртак, 31. јул 2014.

Favoriti u junu i julu


Po prvi put pišem post o favoritima. Mislila sam da od sada pišem jedan mesec o novitetima a drugi mesec o favoritima. Jer ne bude toliko ni noviteta ni favorita da pišem svaki mesec posebno.
Ovo su proizvodi koje sam najčešće koristila tokom jula ali i u junu.
Krenuću od tuširalica:


Balea Mango Mambo gel za tuširanje

Uživala sam u letnjem mirisu manga, kada već leta nema (nema letnjih temperatura iako kalendarski leto uveliko traje).Gel je kremast i pravi bogatu penu. Malo me je isušivao tako da mi je trebao losion za telo posle njega. Zato sam ga koristila uveče jer ne volim leti preko dana sa imam losion ili mleko za telo, imam osećaj da se topim :) Miris je prelep i celo kupatilo miriši na mango posle tuširanja, dok se na koži kraće zadržava. Pripada LE kolekciji a postoji i losion za telo sa istim mirisom.

Dove krema za tuširanje

Čini mi se da je ovo novitet od Dove-a jer nisam ranije viđala. Jako je gusta i kremasta formula, bogato hrani i neguje kožu. Ovom kremom sam se tuširala ujutro jer toliko nahrani kožu da nema potrebe za losionom za telo posle. Pogodna je za osetljivu kožu jer ne sadrži potencijalne alergene. Miris je blag i prijatan a ne zadržava se.

Kad sam kod nege tela da pomenem i dezodorans:

Neutro Roberts Derma Zero deo stick

Ovaj dezodorans u formi stika je opisan u recenziji koju ste mogli pročitati OVDE. Potrošen je stari i kupila sam još jedan jer mi se jako dobro pokazao za ovakvo vreme kada nije jako toplo. Ne znam koliko bi štitio od neprijatnih mirisa na +40 kojih po svemu sudeći neće ni biti.

Za kosu sam najčešće koristila:

Garnier Ultra Doux balzam avocado oil & shea butter


Balzam koji sam najviše puta kupila i moj omiljeni je ovaj sa avokadom i ši puterom. Volim da ga koristim i kao masku tako što veću količinu nanesem na opranu kosu prosušenu peškirom, umotam u plastičnu foliju i zagrevam oko pola sata sa pauzama. Nakon toga samo isperem kosu i prosušim fenom. Rezultat je prelepo sjajna kosa i meka kao svila. Mislim da je to najbolji hidratantni balzam koji možete kupiti za 250 dinara :)

Alverde sprej za osvežavanje kose

Preko leta retko kad imam puštenu kosu jer ne trpim da me i kosa dodatno greje :) Uglavnom pravim punđe i pletenice a za to mi je potreban lak da lepo učvrsti frizuru. Pripremam jedan post da vam pokažem koje frizure rado nosim leti, uskoro će biti gotov :) Alverde sprej učvršćuje kosu bez lepljenja i osvežava kosu. Na tek opranoj kosi, kada ga naprskam, primiri dlačice koje štrče i daje kosi lep sjaj. Isto važi i za punđe gde sam najviše koristila.

Za lice:

  Oriflame Skin Dream BB Cream

Pored BB kreme puder mi nije potreban. Ujednači ten i pokrije nedostatke a sadrži SPF 30 :) Recenziju ste mogli pročitati OVDE.

La Roche-Posay Effaclar Duo +

Duo + sam koristila dva meseca kao noćnu kremu u terapiji lečenja akni. Ne bih ništa detaljnije pisala jer će imati zasebni post.


Malo sam se i šminkala :)


Oriflame Reveal Kit

Sastoji se iz tri dela:
rozikasti se nanosi ispod obrva,
svetlije braon služi kao hajlajter i nanosi se iznad obrva i na jagodice,
tamnije braon služi za konturiranje i nanosi se ispod jagodica.
Kremaste su formule i daju licu lep diskretan sjaj.

Oriflame Very Me Pink me perfect

Sjaj za usne sa aromom brusnice. U tubici je bezbojan a kada ga stavim na usne poprimi pink boju. Menja boju u kontaktu sa kožom, svakome će stajati drugačije u zavisnosti od prirodne boje usana, svetlije ili tamnije. Miriše slatkasto na brusnicu. Traje i nakon jela i pića i dosta teško se skida, ostaje trag.

Evo kako izgledaju na ruci:








2 коментара:

  1. Baš me zanima ovaj alverde sprej za osvježavanje kose
    i prije sam o njemu čitala
    možda nabavim :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sprej moze da se koristi za osvezavanje kose, bas lepo mirise i osvezi kosu kada je vec za pranje a moze jos jedan dan da izdrzi :) Koristim ga i kao lak za kosu, ima stepen jacine 2, dovoljno ucvrsti i ne lepi kosu a posle moze lako da se rasceslja.
      Hvala na komentaru

      Избриши