Странице

среда, 5. март 2014.

Serical Latte maska za kosu

  Za Serical maske saznala sam preko blogova. Kako je najviše hvaljena bila plava Latte, morala sam da je probam. Dodatno me je privukla cena, a količinu od 1kg mi se činilo da nikada neću potrošiti. Koristim hidatantni balzam pa je proteinska maska dobro došla. Sadrži mlečne proteine i bez silikona je :)

Ukratko da vas upoznam sa kosom: Moja kosa je smeđa, nije farbana, ravna, duga i vrlo tanke vlasi. Nije oštećena niti zahtevna, samo prosušim fenom i već je savršeno ravna. Ne češljam kosu dok je mokra. Perem kosu 2-3 puta nedeljno. Masku koristim jednom nedeljno a tada ne stavljam balzam.

Da pređem sada i na opis maske. Boja je bela do žućkasta. Ima prelep miris na karamelu, vrlo intenzivan i zadržava se na kosi do narednog pranja. Nešto je ređe konzistencije, više kao balzam. Malo se teže ispira i uvek imam utisak da nisam dovoljno dobro isprala. Nanosim od polovine dužine i na krajeve, držim na kosi oko 10 minuta.
Ne mogu reći da li oporavlja oštećenu kosu jer je moja zdrava, ali od maske zaista bude meka i sjajna. Ne otežava tanku kosu i ne masti dodatno.
 
Sastav: water/aqua, ceatryl alcohol, cetrimonium chlorid, dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, parfum, benzyl alcohol, citric acid, PEG-5 cocomonium methosulfate, methylchrolisothiazolinoneta, methylisothiazolinoneta, hydrolyzed milk protein, hydroxypropyltimonium hydrolyzed protein, hydroxypropyltimonium hydrolyzed casein, sodium cocoyl glutamateti, hydroxypropyltrimonium chloride.

Masku sam delila sa mamom koja ima plavu farbanu kosu, i uspele smo da je potrošimo za šest meseci.
Kupljena na Futoškoj pijaci u Novom Sadu za samo 300 dinara, količina 1000 ml.

Da li koristite Serical maske? Koja vam je omiljena?


3 коментара:

  1. Koristi Stilovu malinu,i bas sam zadovoljna,pisacu i o njoj!! Uzela sam onu kremicu za lice koju si mi preporucila!! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Super :) baš mi je drago. Probaću i ja Still malinu. Jedva čekam recenziju :)

    ОдговориИзбриши