Странице

субота, 15. март 2014.

Golden Rose City Style maskara

Golden Rose su proizvodi vrlo povoljni i dobra su alternativa kada niste pri parama. Kvalitet je sasvim solidan a cena i više nego pristupačna. Inače ne koristim skupe maskare jer svaku koristim tri-četiri meseca i bacam da ne istekne rok jer sam imala iritaciju očiju i sada pazim.

Maskara dolazi upakovana u providnu foliju, što mi se jako dopada jer znam da niko ranije nije otvarao.
Za cenu od oko 200 dinara dobije se 9 ml proizvoda.
Četkica je silikonska i ima dve strane. Prva strana ima duže češljiće koji daju volumen i dužinu. Druga strana je sa kraćim češljićima, uvija trepavice, odvaja i kreira mega volumen i ultra crne trepavice.
Ovaj opis zvuči kao da je u pitanju maskara koja daje efekat veštačkih trepavica. Naravno da nije tako, sve je preuveličano. Slažem se da lepo odvaja trepavice, ne slepljuje i ne pravi grudvice. Nešto malo povećava volumen i skoro neprimetno produžava. Ali mega volumen i ultra crne trepavice nisam primetila.
Moje trepavice su prirodno duge i uvijene, ali dosta tanke i svetle. Svaka maskara koja malo da volumen i oboji trepavice meni odgovara za dnevnu variajntu pa tako i ova.
Na slici možete videti kako izgleda. Jedno ispod drugog stoje slike trepavica bez maskare, zatim sa jednim slojem i sa dva sloja.

Maskara je dobra za dnevni look. Trepavice izgledaju prirodno i traje ceo dan. Ne iritira oči, ne rasipa se po obrazima i ne preslikava na kapke i ispod očiju. Tekstura je nešto suvlja i ne morate čekati dve nedelje da se maskara prosuši. Svakodnevnim korišćenjem traje oko tri-četiri meseca što je i optimalan period da se iskoristi.






Нема коментара:

Постави коментар