Странице

субота, 1. март 2014.

Balea med ultra sensitive krema za lice i pena za umivanje

Za prvi post odabrala sam Baleine proizvode koje sam koristila ove zime. Već su pri kraju, tako da imam kompletan utisak, a kako su se pokazali videćete u nastavku posta.
Prvo da napomenem da imam masnu kožu lica, vrlo osetljivu, a zimi bude dehidrirana. Sa bubuljicama nemam problem, samo se poneka pojavi pred ciklus. Upravo zbog osetljive kože imam problem sa pronalaženjem odgovarajuće kreme, jer lice burno odreaguje na mnoge.

Balea med ultra sensitive dnevna krema za lice

  Dolazi u mekoj tubi od 50 ml, kupljena u dm po ceni od 300 dinara.
Na narednoj slici ima opis koji je naveo proizvođač
Ne bih se složila sa je dobra podloga za šminku. Meni nije. Verovatno odgovara devojkama sa suvom i normalnom kožom, ali meni lice vrlo brzo prosija. Ne zameram jer nije ni navedeno da matira. Ono što moram da pohvalim je da odlično hidrira. Hidratacija je u rangu sa dosta skupljim kremama poput Avene Hydrance legere. Nema miris, bele je boje i guste konzistencije. Lako se razmazuje i upija za nekoliko minuta, a mala količina je potrebna za lice i vrat. Ukoliko nanesete veću količinu, ostaju beli tragovi.
Tokom zime mi je bila odlična ali mislim da bi za toplije vreme bila preteška. Bar za masnu kožu dok za suvu sigurno može da prođe.
Koga zanima sastav, ima na slici:

Balea med ultra sensitive pena za umivanje

Kupila sam malo pakovanje od 50 ml, isto u dm za 109 dinara.
Zbog ambalaže cilindričnog oblika slike pene nisu lepo ispale, odn. ne vidi se sav tekst, pa ću prekucati šta navodi proizvođač:
Pogodna za lice i telo, za sve tipove kože. Bez eteričnih ulja, glutena i parabena. Bez silikona i parafinskog ulja. Optimalna nega i zaštita za posebno osetljivu kožu podložnu alergijama.
Nanosi se na vlažno lice i naznačeno je da treba izbegavati predeo oko očiju i usta. Pravi izuzetno meku penu i jedna pumpica mi je dovoljna za umivanje. Iako se čini da je blaga, vrlo lepo skida puder sa lica. Nakon umivanja lice ostaje potpuno čisto, glatko i mekano, bez crvenila i neprijatnog zatezanja. 
Evo i liste sastojaka:
aqua, sorbitol, glycerin, capryl/capramidopropyl betaine, disodium cocoyl glutamate, sodium cocoamphoacetate, sodium chloride, citric acid, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, decylene glycol, isopropyl alcohol, allantoin.

Zaista sam zadovoljna i kremom i penom. Preporučila bih svima a posebno osobama sa osetljivom kožom.




Kako vam se dopao moj prvi post?
Da li ste koristili ove proizvode? Kakvi su vaši utisci?



<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11871779/?claim=jvtf7gdkfsa">Follow my blog with Bloglovin</a>



11 коментара:

  1. Dobrodošla!
    Ovu kremu nisam probala, a po ovome što si pisala i neću, jer će mi biti premasna. A u planu mi je pena za čišćenje lica, bilo je dosta pozitivnih komentara.

    ОдговориИзбриши
  2. hvala :)
    pena je stvarno odlična, mislim da svima odgovara

    ОдговориИзбриши
  3. Kremu nikako da probam, a mislim da bi meni odgovarala jer je moja koža baš suha :) Super je što ima mini pjena pa ako ne odgovara nema veze, nije skupa :)

    ОдговориИзбриши
  4. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dobrodosla!! :) i ja sam skoro pocela da pisem,pa znam kako ti je!! :) za umivanje koristim samo Dove sapun,a muku mucim sa kremama,za moju premasnu kozu!!

      Избриши
    2. hvala :) znači imamo isti tip kože. probaj alverde beauty&fruity kremu sa limetom i jabukom, jako lepo matira

      Избриши
    3. matira?? moram probati,imam jednu od evelina ali posle nje mi je koza onako tuzna i izmucena,ali solidno matira,pa ne znam kakva je ta!!?? sad cu malo da potrazim!!

      Избриши
  5. Dobrodosla. :)
    Ovu kremu nisam probala, mada mislim da bi mi bila premasna za sada, možda kada ponovo bude baš hladno vreme. A penu sam imala, ali nikako nisam mogla da se naviknem na miris. Odlična je nega bila, ali miris baš loš, pa sam odustala od nje. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala :) miris pene mi je u početku bio čudan ali navikla sam se i ne smeta mi

      Избриши
  6. Svi hvale ove proizvode :) Želim ih probati, pogotovo pjenu :)

    ОдговориИзбриши