Странице

четвртак, 24. јул 2014.

NYX Butter lipstick Little Susie

NYX Butter ruž je već predstavljen u postu o junskim novitetima i obećala sam recenziju kada ga dobro isprobam. Recenzija kasni jer fotoaparat nije hteo da sarađuje :) Nikako nisam mogla da uhvatim realnu boju, izgledao je nekako crveno a nije takav.
Može se kupiti u Alexandar Cosmetics-u ili poručiti sa sajta gde možete videti i kompletnu ponudu. Butter ruževi su kod nas dostupni u 19 nijansi, a kod Bamby sam pročitala da postoji čak 44. Sve nijanse su prelepe i teško sam se odlučila koji da kupim. Cena je 594 dinara. 
Izbor je pao na Little Susie :)


Šta kaže proizvođač:
Butter ruževi za usne u visokopigmentisanim nijansama imaju hidratantnu i laganu formulu koja neguje usne. U samo jednom potezu i bez lepljivog ostatka moguće je postići zavodljiv izgled usana koji se uklapa u svaki makeup.


Ruž je u plastičnom pakovanju i sadrži 4,5 g proizvoda. Boja plastike jednaka je boji samog ruža.
Little Susie nijansa je tamno roza sa žutim podtonom. Formula je kremasta i lagana poput balzama. Lako se maže i jedan sloj daje punu boju. Vrlo je pigmentovan što nisam očekivala. Ima i neki slatkast miris, jedva primetan.
Prijatan je na usnama i nije lepljiv, čak nije potrebno stavljati balzam pre ruža. Ako prethodno stavite olovku za usne boja će biti intenzivnija. Lepo hidrira usne ali nije baš postojan. Nekoliko sati stoji na usnama i onda počinje da bledi. Ako jedem ili pijem nešto onda i ranjie silazi. Ne uvlači se u sitne bore i ne razliva se. Lako se skida, praktično jedim potezom.


Evo i kako izgleda na usnama slikano u zatvorenom i druga slika na suncu:









Na slikama možete videti da ostavlja sjajnu završnicu, i slikano je sa blicem.
Ako nekog zanima sastav ruža:





8 коментара:

  1. Ovu boju sam tako želela ali nije bila kad sam ih kupovala! Sada kada vidim swatch, boli me duša! Želim ga još više!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je isto ova nijansa najlepsa :) Naci ces drugi put ;) Hvala na komentaru

      Избриши
  2. Liči na sjaj za usta.Lepa boja.Inače ako ti traje par sati na usnama to znači da je vrlo postojan,što inače nije slučaj sa karminima koji neguju usne.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dosta je sjajan a zbog blica na slikama i vise sija, ali bez blica nije realna boja. Traje na usnama oko dva sata, najvise tri sto mi je malo jer moram cas popravljati.
      Hvala na komentaru

      Избриши
  3. Divan je. A ja ga gledajuci po yt odmah otpisala jer je izgledao crven, a i one ga tako opisivale, kao boju jagode. Znaci bas je tako neka vise pink?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uopste nije crven, prava pink nijansa. Na sajtu Alexandar cosmetics-a sam nasla opis tamno roza sa zutim podtonom pa sam tako i napisala i u potpunosti se slazem :)
      Hvala na komentaru

      Избриши
  4. Inače ne stavljam karmine, ali ovaj bih rado nosila :)

    ОдговориИзбриши