Странице

петак, 4. јул 2014.

Balea Aqua hidrantna gel-krema

Sigurna sam da ste svi čuli za Balein Aqua serum dok je krema iz iste linije manje poznata i po meni nepravedno zapostavljena. Tražila sam kremu koja dobro hidrira, ne masti kožu i da mi cena odgovara. U dm-u sam našla upravo Baleinu Aqua kremu koja mi se učinila da će ispunjavati sve traženo. Pored opisa kreme koji vidite na slici, privukla me je i cena od samo 389 dinara.





Dolazi u plavoj staklenoj teglici od 50 ml. Ispod poklopca se nalazi zaštitna folija koja garantuje da niko ranije nije otvarao.
Krema je u formi gela, svetlo plave je boje i blagog prijatnog mirisa. Već sama boja kreme kao i teglice naglašava da se radi o hidrantnoj kremi, asocira na vodu i taj pomenuti ekstrakt plave alge.
 Vrlo lako se razmazuje i mala količina je dovoljna za lice i vrat. Potrebno je nekoliko minuta da je koža u potpunosti upije jer odmah po nanošenju ostaje blago lepljivi trag. Nakon nekoliko minuta lice bude glatko i mogu da počnem sa šminkanjem. Dobra je podloga za šminku. Ne matira lice ali ni ne masti dodatno.
Držim je u frižideru i ujutro kada stavim kremu na lice dobijem i dodatni osećaj hlađenja. Jako je prijatna i stvarno osveži, taman za razbuđivanje ;)


U pitanju je hidrantna krema koja odlično radi svoj posao. Hidratacija je dobra jednako kao i kod seruma. Mislim da suvoj koži ne bi bila dovoljna ali za ostale tipove sigurno jeste. Meni je koža ceo dan hidrirana a krema je toliko lagana i prijatna na licu da se i ne oseća. Umiri blago crvenilo koje mi se javi posle umivanja, što verujem da je zasluga termalne vode koja se nalazi u sastavu. Nije mi izazvala nikakve iritacije na licu niti bubuljice.
Evo i sastav:




Da li ste probale Baleinu Aqua kremu i kakvi su vaši utisci? Ako niste obavezno probajte :)

12 коментара:

  1. Super, baš sam potrošila svoju Garnier dnevnu kremu i pitala sam se šta iduće da uzmem, a budući da mi se serum jako sviđa, vjerujem i da će mi krema biti dobra :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bice ti dobra sigurno, osim ako nemas bas suvu kozu. Odlicna je krema stvarno :)

      Избриши
  2. Aqua serum je meni, malo reći, čudo učinio na licu, pa zato ne oklijevam da probam i ovu kremicu :)

    ОдговориИзбриши
  3. Serum mi je dobar, a mogla bih i kremu isprobati ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Zar alkohol u sastavu ove kreme,ne smeta suvoj kozi lica?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Krema je vrlo lagana i u formi gela, sto vise odgovara normalnoj i mesovitoj kozi. Moja koza je mesovita i meni odgovara, ne isusuje me alkohol. Za suvu kozu mislim da ne bi bila dovoljno hidratanta, kao sto je i Aqua serum slab. Preporucila bih ti za suvu kozu da probas Balea ultra sensitive kremu :)

      Избриши
  5. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  6. Ok...hvala..
    A koja krema je u sustini najbolja za suvu kozy lica,za 40 e godine?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mogla bi da Vam odgovara Bioten Skin Defence krema sa ekstraktom smokve. Namenjena je suvoj kozi starosti 35-45 godina, a cena je vrlo pristupacna, oko 600 dinara.
      Ako ste u mogucnosti da izdvojite nesto vise novca za kremu (oko 2000), uzmite u obzir Eucerin Hyal-Urea i Weleda kremu sa divljom ruzom :)

      Избриши
  7. Анониман11. јун 2018. 15:57

    Evo ja pisem nakon 2 godine haha..tek sam ju sad kupila pa cemo vidjeti kako ce reagirati na mom napacenom suhom licu..
    Nije mi samo jasno zasto pises da nije dovoljna za suhu kozu kad je namjenjena upravo za suhu kozu..serum sam koristila bio je ok ali s vremenom sam ga prestala koristit jer mi je bilo lice nadrazeno dosta zbog nekih drugih cimbenika pa mi nekako stvaralo jos vecu nelagodu..nadam se da ce ova krema ispuniti moja ocekivanja jer vec dugo trazim i trazim i trazim neku hidrataciju da mogu nanijeti prije pudera..pozdrav

    ОдговориИзбриши