Странице

среда, 23. април 2014.

Macadamia NoTangle četka i ulje za kosu

Macadamia kozmetiku za kosu možete kupiti u Alexandar cosmetics objektima i kod distributera, a kompletnu ponudu proizvoda ćete naći na sajtu, gde možete i poručiti željene artikle.
Na blogovima sam čitala o Macadamia proizvodima gde su bile samo pohvale i odlučila sam da isprobam. Otišla sam u Alexandar cosmetics sa namerom da kupim ulje. Ljubazni prodavac mi je predložio da probam  četku, rekavši da je on koristi već više od dve godine i da je odlična. Nije bilo teško da me ubedi da kupim i četku :)

Macadamia NoTangle četka

Od svih proizvoda iz ponude četka mi se činila najmanje potrebna. Nisam mnogo verovala u ono što navodi proizvođač:
Macadamia Natural Oil NoTangle četka je specijalno dizajnirana da eliminiše i spreči lomljenje zamršene kose i omogući lakše raščešljavanje.

Koristeći inovativan dizajn fleksibilnih iglica, No Tangle četka lagano klizi kroz kosu, dok u isto vreme efikasno raščešljava zamršene krajeve. Idealna je za kosu sklonu mršenju, jer smanjuje njeno lomljenje i stvaranje ispucalih krajeva.

Macadamia Natural Oil No Tangle četka namenjena je za sve tipove kose, štiti je i pruža živost, sjaj i dugovečnost, a posebno je korisna za tretiranu i farbanu kosu.

Neobičnog je oblika, izgledala mi je čak smešno. Mišljenje se promenilo nakon što sam se očešljala. Sa lakoćom sam češljala kosu, a pravo oduševljenje je nastalo kada sam probala na mokroj kosi.
Moja kosa je jako tanka i lako se mrsi, samim tim i teško češlja. Mokru kosu ranije nisam češljala jer mi je bilo ne samo bolno i neprijatno već i žao da kidam kosu koje ionako nemam puno :)
Macadamia četka je drugačija, pogledajte samo iglice koje su različite dužine
Iglice su silikonske, kraće i duže, i kosa prosto klizi. Vrlo lako razmrsi krajeve, čak i na mokroj kosi :)
Potvrđujem da manje kose opadne tokom češljanja, u četki ostane svega nekoliko vlasi što pre nije bio slučaj.Sada ne mogu da zamislim češljanje nekom drugom četkom. Ipak mi je bila itekako potrebna. Iako sam je kupila neplanirano, ispostavila se kao pun pogodak. Fenomenalna je!

Macadamia ulje za kosu

Ulje za rekonstrukciju i oporavak svih tipova kose. Lekovito ulje idealno za sve tipove kose, posebno korisno za suve i oštećene krajeve. Ulje hrani kosu čineći je glatkom i lakom za raščešljavanje. Kosa postaje glatka, sjajna i laka za održavanje.
Kupila sam najmanju bočicu za probu, u količini od 10 ml. Mililitraža je različita.
Miris je divan, malo podseća na parfem Anglel. Miriše na čokoladu, vanilu, karamelu, nešto slatko i predivno :) Zadržava se dugo na kosi.
Ulje je dosta gusto i na izgled masno. Može se koristiti na mokroj i/ili suvoj kosi. Koristim na mokroj kosi tako što nekoliko kapi sipam na dlanove i ravnomerno nanesem na krajeve i malo po dužini .Kosa sve upije i ne ostaje mastan trag. Ne otežava kosu i ne masti. Krajevi su vidno oporavljeni, kosa je meka i zaglađena jer sadrži i silikone u sastavu. Neguje kosu i daje lep sjaj. Omogućava lakše oblikovanje i brže sušenje pa samim tim i štiti od toplote. Nakon što osušim kosu, nanesem još malo ulja za bolji efekat i da miris bude intenzivniji i dugotrajniji.
Macadamia ulje je za mene najbolje u kategoriji silikonskih ulja koja sam koristila.


Ovaj duo savršeno odgovara mojoj kosi. Jako sam zadovoljna sa oba proizvoda. Nastaviću još dugo da ih koristim i dopuniću kolekciju Macadamia proizvoda još maskom i leave-in kremom :)
Četku sam platila 750 dinara a ulje u količini od 10 mi 340 dinara.



12 коментара:

  1. Одговори
    1. Cetka je 750 dinara :)
      Nekad bude u paketu sa uljem i maskom od po 10 ml i kosta 1000 dinara

      Избриши
    2. hvala ti puno :D

      Избриши
  2. Macadamia četka mi je izvrsna! Imam ju sad vec skoro 2 godine i stalno ju koristim :D

    ОдговориИзбриши
  3. Slažem se da je izvrsna :) Ne mogu da zamislim više češljanje bez nje.
    Hvala na komentaru :)

    ОдговориИзбриши
  4. Moja se četka i pohabala od korištenja, moram novu da kupim a definitivno moram i ulje, uvijek kažem da mi treba i uvijek smetnem da kupim. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kupi i ulje obavezno, sigurno ces biti odusevljena efektom na kosi i mirisom :)

      Избриши
  5. Sto je jedna od bitnih stavkica, tih 10ml ce bas dugo da ti traje ;)

    ОдговориИзбриши
  6. Ne znam koliko dobro bi rascesljala dugu, gustu, kovrdzavu kosu? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moja kosa je duga, ravna, srednje gustine sa vrlo tankim vlasima pa mi jetka odgovara. Za kovrdzavu kosu, jos dugu i gustu na verujem da bi bila dobra, mozda samo dok je mokra kosa. Iglice su dosta kratke pa mislim da bi samo gornji sloj kose mogla lepo ocesljati.

      Избриши