Странице

уторак, 15. април 2014.

Oriflame Studio Artist ruž za usne

Današnji post dolazi sa zakašnjenjem, ali razlog je opravdan (aprilski ispitni rok) :)
Tema je Oriflame Studio Artist ruž za usne u nijansi True Coral. Samo jedna od prelepih boja iz pomenute kolekcije. Ostale nijanse možete videti na slici iz kataloga:

Pakovanje je od čvrste plasitke crne i srebrne boje, izgleda vrlo elegantno. Količina je 4 grama a redovna cena 729 dinara, mada je često na sniženju i može se naći za 400 dinara.
Šta navodi proizvođač:
Kremasti sjaj bez svetlucanja. Tekstura glatka poput satena u toplim, zagasitim nijansama za savršeno sočne usne. Kremasta formula je izuzetno prijatna i hidrira usne, zbog čega izgledaju sjajno.Posebno osmišljen oblik metka obezbeđuje savršenu preciznost pri nanošenju.
Boja je lepa crveno narandžasta, prava koralna.Ima blagi prijatan miris koji se oseti samo po nanošenju i ne zadržava se.  Pigmentacija je odlična i sa jednim slojem se dobija puna boja a ako želim intenzivniju boju, pojačam još jednim slojem. Uvek pre ruža stavim labelo kao podlogu, više iz navike mada nema ni potrebe jer ne isušuje usne. Tekstura je kremasta i glatka, lako se maže. Ostavlja blagi sjaj na usnama. Što se tiče postojanosti, prosečan je a posle jela je potrebno popraviti. Skida se lako, jednim potezom micelarne, i ne uvlači se u sitne borice. Onaj pomenuti oblik metka se kod mene ne vidi jer je ruž trošen.
Ako volite koralne nijanse ova će vam se sigurno svideti :)




2 коментара: