Странице

понедељак, 30. јун 2014.

New in #1

Kao što vidite iz naslova, prvi put pišem o novitetima. Inače ne kupujem mnogo proizvoda odjednom već čekam da prvo potrošim ono što imam. Ne volim da gomilam kozmetiku jer mi bude žao da bacim kada nešto nisam iskoristila.
 Volim da čitam postove ovog tipa na drugim blogovima pa sam rešila da i sama napišem jedan. Ovaj put o junskoj kupovini :)
Iz Oriflame-a sam poručila nekoliko stvari:

Kreme za ruke

Nežna krema sa maslinovim uljem i osvežavajuća krema sa ekstraktom trešnje. Uvek imam u torbi kremu za ruke i na stolu mi uvek stoji jedna :) Ove su fine, solidno neguju i vrlo lepog su mirisa.

Divine toaletna voda

Jedan od meni omiljenih mirisa. Drugi put ga kupujem. Jako lep i blag cvetni miris, pravi letnji. Nije baš postojan, izvetri posle nekoliko sati ali miris obožavam.

Giordani Gold lakovi za nokte

Kupila sam oba laka jer nisam mogla da se odlučim za nijansu. Tender Rose i Delicate Coral. Kvalitetni lakovi koji na noktima traju par dana bez da se ljušte. Puno prekrivanje dobija se iz dva sloja i imaju sjajnu završnicu.

Optimals maramice za matiranje

Redovno kupujem ove blot papiriće. Lice mi začas prosija a stvarno lepo upiju višak sebuma. Jedan papirić mi je dovoljan za celo lice. 

Kompaktno ogledalo 

Ogledalce je jako slatko, pink boje, praktično za nošenje u tašni. Kada se otvori svetle lampice. Sa jedne strane je "normalno" ogledalce a sa druge uveličavajuće. 

Guam hladna anticelulit krema

Dobila sam je kao poklon iznenađenja u nagradnoj igri na blogu lolin svet. Nisam još počela da koristim ali jedva čekam da vidim kako će mi se pokazati jer su Guam anticelulit kreme jako hvaljene. Pisaću poseban post kad potrošim. Pored ove kreme u paketiću se našlo još dosta stvari. Vidite na slici šta sam sve dobila:

Weleda kreme

Na budilepa outlet sam kupila ove dve kreme jer su bile na velikom sniženju, čak 70-80% što je stvarno fenomenalna prilika da se kupi kvalitetna kozmetika za vrlo pristupačnu cenu. Sebi sam uzela dnevno-noćni fluid od irisa a za mamu kremu od badema. Za sada sam samo nekoliko puta koristila i mogu reći da mi se sviđa ali kada steknem pravi utisak biće recenzija.

Maybelline Baby lips

Baby lips je konačno stigao u Srbiju :) Može se naći u lilly i dm drogerijama. Nisam odolela da ne kupim makar jedan. Za sada sam uzela Mint Fresh a sigurno ću kupiti još neki.

NYX Butter ruž

NYX Butter ruževi su od skoro dostupni u Alexandar Cosmetics-u. Skoro sve nijanse su mi se svidele i teško sam se odlučila koju da kupim. Kako je trebalo da odaberem jedan ruž izbor je pao na Little Susie. Prelepa boja, kremasta formula i dobra pigmentacija. Imaće posebnu recenziju.





Kako vam se dopadaju noviteti? O čemu biste voleli prvo da pišem?


15 коментара:

  1. Super su ti noviteti :) Piši o njima pa makar imala samo par proizvoda :D

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман30. јун 2014. 13:48

    Cao Dunja, molim te napisi cenu nyx butter ruza
    Pozdrav :)

    ОдговориИзбриши
  3. Fino si se ponovila. Lajk za Weleda kremice, Baby Lips i Nyx Butter. :-)

    ОдговориИзбриши
  4. Wow... Divine... Savrsen, jednom recju! I ja sam kao i ti odusevljena! Predlozi neki koji bar malo mirise slicno njemu?:- )

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno jeste savrsen :)
      Nisam nasla slican a Divine cu kupovati dokle god bude u katalozima.
      Hvala na komentaru Lara :)

      Избриши
  5. Super noviteti :D Odličan ulov za Weledu!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Za Weledu je bila ponuda koja se ne propusta. Ranije nisam koristila nista njihovo a sada se ukazala super prilika :)

      Избриши
  6. Анониман1. јул 2014. 09:00

    lijepe nove stvari :D
    posebno mi se sviđa Giordani gold lakovi, nyx ruž, weleda kreme :D
    imam baby lips u nijansi cherry me, ali me baš zanima ovaj mint :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :)
      Baby lips Mint mi se bas svidja, oseti se hladjenne na usnama i blago peckanje, kao mint bombone :)

      Избриши
  7. Hvala ti na preporuci. Sve pohvale za post. :)

    ОдговориИзбриши