Странице

понедељак, 13. октобар 2014.

New in # 2

Dugo nisam pisala post o novitetima. Ustvari, da budem iskrena, dugo nisam ni pisala postove. Ako izuzmem dva za Makeup challenge, nisam bila aktivna puna dva meseca. Loš sam bloger, znam... Trudiću se bar jedan post nedeljno da napišem :)
Da pređem na novitete:

 Balea šampon za kosu sa crvenim grejpom

Nisam ranije koristila Baleine šampone mada ih svi hvale. Kupila sam ovaj za farbanu kosu samo zbog mirisa iako mi kosa nije farbana. Mislim da to nema nikakve veze. Moći će i mama da ga koristi, ona se farba, pa ću baš videti da li čuva boju :) Cena je 169 dinara, može se naći u dm-u.

Dahlia mleko za telo

Bogato mleko za negu tela, masnjikavo i gusto. Idealno je za zimu ako vam koža inače nije suva. Koristila sam ranije i bila zadovoljna. Kupljeno je na sniženju u dm-u po ceni od 269 dinara.

Afrodita acai berries uljani gel za tuširanje

Afroditine tuširalice baš volim a ovaj miris mi je omiljeni. Imala sam i mleko za telo isto sa acai bobicama koji sam potrošila tako da mi je miris nedostajao :) Takođe sa sniženja u dm-u plaćen 165 dinara.

Bioten kreme za ruke

Bila je akcija Bioten kozmetike u dm-u. Kreme za ruke su bile 1+1 gratis pa sam uzela ove sa jogurtom i bademovim uljem. Cena je bila 159 dinara.
Kad sam već kod Biotena da pomenem i ovo. Nije novitet, ali da ne zaboravim. Pre izvesnog vremena sam kod Jelene sa bloga moj neseser nagrađena kao najaktivniji čitalac meseca. Kao nagradu mi je poslala paketić Bioten proizvoda:

Na slici vidite da sam trošila, a recenzija će biti uskoro :)

Maybelline Baby lips Pink Punch

Dugo sam tražila upravo Pink Punch, i kada se stišala pomama za balzamima uspela sam da ugrabim svoj primerak. Imam već Fresh Mint odn. nemam više jer sam potrošila pa mi je trebala zamena. Boja je divna, dobra zamena ako ne volite ruževe, na usnama ostavlja blagu boju i sjaj. Bio je na sniženju u dm-u, 169 dinara.

Cos Nature krema za lice

Kod nas relativno novi brend prirodne kozmetike koji se može naći u dm-u. Nemačka kozmetika, podseća na Alverde po pakovanju. Iako mi krema za lice nije potrebna (imam zalihe za još neko vreme), ipak nisam mogla da odolim. Zato sam uzela za mamu da ona prva isproba. Ova krema je od divlje ruže i namenjena je suvoj koži. Ako se pokaže kao dobra, verovatno ću uzeti i sebi, samo naravno za moj tip kože. Veći deo prirodne kozmetike je bio na sniženju u dm-u 30% pa sam kremu platila 289 dinara.

Ebelin silikonsko jastuče za umivanje i masažu lica

Imala sam ranije i obožavala. Ponovo se može naći u prodaji pa sam iskoristila da kupim jer sam staro jastuče izgubila. Ista je cena kao pre, 169 dinara u dm-u.

Alverde baby sapun

Bebi sapune jedino mogu da koristim jer su blagi a od običnih mi izađe alergija. Ovaj prelepo miriše, sa kamilicom i shea butterom. Nežan je za kožu pa se sa njime umivam jer mi je trebalo blago sredstvo za umivanje. Kupljen je u dm-u po ceni od 125 dinara.

Skinoren krem

Završila sam sa korišćenjem LRP Effaclar Duo+ kreme :) Akne su izlečene što ćete imati priliku da vidite u jednom od narednih postova. Ali ostale su mi flekice. Doktorka mi je sada prepisala Skinoren kremu jer ide hladnije vreme pa može da se koristi (naravno uz kreme sa zaštitnim faktorom). Krema je na bazi azelainske kiseline i vrši hemijski piling. Treba da je koristim svako veče nekoliko meseci pa će i te flekice nestati. Pisaću detaljan post kada završim sa korišćenjem. Može se naći u apotekama po ceni od 835 dinara za 30 ml.

I za kraj, najtraženija mazalica ovih dana:


Labello lip butter Raspberry Rose

Od 1.oktobra se lip butter može naći i u Srbiji. Trenutno su dostupni samo u liliju i to u dve varijante, klasičan i malina. Cena je 239 dinara. Zalihe su ograničene pa požurite po svoj primerak. Verujem da su sve devojke uzele malinicu. Klasični je previše običan i ne znam zašto su ga uopšte i uvozili jer u ponudi lip buttera ima još dve sjajne arome, karamela i vanila&makadamija. Mogu reći da ovaj od maline ima divan miris i prelepu nežno roze boju koja na žalost ne ostaje i na usnama.


To bi bilo sve od mojih noviteta. Šta ste vi kupovale ovih dana? Verujem da se nešto od ovoga nalazi i u vašim novitetima, makra lip butter :)


10 коментара:

  1. I ja mnogo volim Dahlia mleko za telo, pogotovo zimi, jeste masnije, ali kada nigde ne idem, namazem se i u krevet. :)
    Super noviteti.
    Pratimo se. :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti :)
      Meni je Dahlia mleko najbolje za zimu, takodje za vece. Koza tela mi je bas suva i sve upije.
      Da da, pratimo se :)

      Избриши
  2. Super noviteti :). Ja sam ovih dana pazarila u Avonu i Freeman kozmetici- maskice za lice. Labello lip buter mi deluje jako zanimljivo :).

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala Marija :)
    Tvoji noviteti su divni, citala sam.
    Lip butter sam bas danas kupila. Nekoliko puta sam vec stavila, svidja mi se za sada. Videcu kako ce se pokazati kada usne budu suvlje od hladnoce.

    ОдговориИзбриши
  4. Imam Ebelin jastuce, super stvarcica!
    Lip butter imam! Sve pohvale! Super je.
    A Bioten.. je moja ljubav. :D
    Super noviteti! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Naco :)
      Dosta toga nam je zajednicko. Neki od ovih noviteta su i meni favoriti :) Pre svega Bioten tonik i Ebelin jastuce.

      Избриши
  5. I meni je Dahlia omiljeno mlekce! :) Super su ti noviteti,i ja sam nabavila Lip buutercic! :)

    ОдговориИзбриши
  6. Divni noviteti, ne volim Dahlia mleko, ali zato volim bioten :)

    ОдговориИзбриши