Странице

недеља, 1. јун 2014.

Afrodita mleko za negu tela Acai Berries

 Proteklih dana nešto nisam bila raspoložena za pisanje pa nisam htela ništa da objavljujem. Evo nastavljam sa pisanjem posle kraće pauze :)


Mleko za telo koristim svakodnevno jer mi je koža izuzetno suva, osetljiva i sklona ekcemu. Ako posle kupanja ne namažem mleko za telo, osećam neprijatno zatezanje i svrab a koža je suva na dodir. Tako da mi je mleko za telo neophodno i trošim ga u velikim količinama :)
Afrodita ima divna mleka za negu a ovo sa Acai bobicama mi je jedno od omiljenih. Što zbog mirisa, što zbog nege :)
Miris je jako prijatan i osvežavajući, pravi letnji. Podseća me na sladoled od šumskog voća sa primesama citrusa. Dugo se zadržava na koži i pidžami kada ga stavljam uveče.


Mleko dolazi u jako lepoj girly ambalaži, u količini od 250 ml, cena oko 300 dinara. S obzirom da se sporo troši, dosta dugo može da potraje.
Srednje je  gustine i vrlo lako se razmazuje. Koža ga upija gotovo momentalno i mogu odmah da se obučem. Ne volim kada se mleko za telo sporo upija i još kada ostavlja onaj grozni lepljivi i masni trag. Sa ovim to nije slučaj. Ostaje samo blagi film, jedva primetan. Negom sam jako zadovoljna. Koža mi je nakon nanošenja  toliko meka i nežna na dodir, kao bebina :) Ostaje hidrirana i nahranjena ceo dan.
Preporučila bih svim devojkama koje imaju suvu kožu da probaju.
 Sastav:
aqua, isopropyl palmitate, glyceryl stearate citrate , glycerin, caprylic/capric triglycreride, cetearyl ethylhexanoate, cetyl alcohol, rosa canina fruit oil, citrus lemon peel oil, sodium ascorbyl phosphate, copaifera officinalis oil, carapa guainensis oil, euterpe oleracea oil, xanthan gum, carbomer, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, parfum, disodium EDTA, sodium hydoxide, hydroxycitronellal, D-limonene, linalool, citral.
Ne sadrži parafin i parabene.






Ako vam se dopada moj blog možete lajkovati facebook stranicu :)






 

4 коментара: