Странице

петак, 16. мај 2014.

China Glaze Spring in My Step

Cela kolekcija City Flourish China Glaze lakova mi je prelepa, sve nijanse možete videti ovde a Spring in My Step mi se izdvaja kao najlepši. Boja u bočici nije baš upadljiva, deluje mi skroz obično ali kada sam videla kako izgleda na noktima prosto sam se zaljubila :)
Dolazi u količini od 14 ml, kupljen u Alexandar Cosmetics-u po ceni od 387 dinara.
Formula laka je krečasta i malo teže se maže. Težini mazanja dosta doprinosi i četkica koja je tanka i meni nezgodna jer više volim srednju debljinu četkice. Porebno je mazati u što manje poteza jer kada povlačite više puta na isto mesto ili pokušavate da popravite, lak se prosto briše i ostavlja prazno mesto. Za potpuno prekrivanje su potrebna tri tanka sloja ili dva deblja. Suši se brzo, polu mat pa ako volite sjajnu završnicu trebaće i top coat.
Boja laka je u bočici svetlo roza  dok na noktima izgleda mnogo lepša. Videla sam da ga nazivaju "pastelni neonac"  što je zaista tačno. U zavisnosti od osvetljenja i boja se menja. Na suncu je pastelna roza, dosta svetla, dok u zatvorenoj prostoriji postaje neonac a ona roza boja dobija breskvaste tonove :) Pristaje svakom tenu i svakoj dužini noktiju.
Na slikama imam tri tanka sloja i top coat.
Ovo je slikano na suncu
A ostale slike su u zatvorenom i bez blica






Da li volite China Glaze lakove i koju nijansu?

4 коментара:

  1. Анониман17. мај 2014. 11:55

    DIvna boja,razmisljam se dal da kupim,jer kazes da se teze nanosi,a posto nisam vesta ...Nadam se da na bledokozcima isto lepo stoji kao na malo tamnoputim prstima ili rukama :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kupi ga, bices odusevljena :) Sto se tice nanosenja savetujem ti da probas sa dva deblja sloja i u sto manje poteza da mazes. Ja sam isto svetlije puti i sasvim lepo izgledaju ruke sa tim lakom. Ali ide leto pa cemo uhvatiti malo boje i jos lepse izgledati :)

      Избриши
    2. Анониман18. мај 2014. 04:25

      Meni se cini da su tvoje ruke mnogo tamnije od mojih :) ja sam kao duh :) pa se i zbog nanosenja,a i zbog beline ruku dvoumim kako bi izgledalo na duh belim rukama :)

      Избриши
  2. Haha bas si me nasmejala sa ovim da si kao duh bleda :) Jedino da sacekas leto da dobijes malo boje :)

    ОдговориИзбриши